Image

print ink

 

not just paper

Offset, digitaal drukken en large format.

We houden van onze persen en printers. Zij vormen het hart van ons bedrijf. Ze veranderen de maagdelijk witte vellen papier in de krachtige ontwerpen van jouw hand. Offset in grote oplagen. Digitale offset op de HP Indigo voor kleinere oplagen of database gedreven one-to-one marketing.

Of een combinatie van beiden.

We gebruiken groot formaat inkjet niet alleen voor signage. We combineren alle beschikbare technieken om onverwachte producten te maken. Voor verpakkingen, labels, boekomslagen, uitnodigingen en alles dat we verder kunnen bedenken.

Image
Image
Image

We hebben volledige controle over de kleuren die we drukken. Door gebruik te maken van moderne meetapparatuur hebben we gedurende de gehele oplage controle over een consistente kleurweergave.

En zeker, we drukken volgens 12647-2 norm. Maar belangrijker is, dat jouw ontwerp wordt gedrukt zoals je het verwachtte. Daarom is iedereen altijd welkom om aan de pers de vellen goed te keuren. We meten dat vel op 160.000 punten en zorgen er voor dat we de gehele oplage zo drukken als het goedgekeurde vel.

Technologie en Traditie

De mooiste creaties worden geproduceerd door gebruik te maken van een combinatie van druktechnieken.

We gebruiken letterpress voor een grote verscheidenheid aan luxe toevoegingen zoals foliedruk, prägen, embossing, debossing, speciale stansingen met gegraveerde messen en natuurlijk traditioneel "boekdruk" werk.

Image
Image

Bij Aeroprint hebben we een breed scala aan drukpersen en printers beschikbaar voor jouw ontwerpen.

Natuurlijk hebben we offsetpersen. In full color met een steunkleur of vernis. Pantone kleuren. In huis gemengd en gemeten zodat we precies de kleur drukken die is gekozen in het design.

En we hebben digitale offset beschikbaar. HP Indigo met 7 plekken in het inkt-kabinet: wit, transparant en fluoriserend roze. Raised print met transparante inkt en meerdere lagen full color met een witte laag er tussen op een transparant vel voor speciale effecten.

En een combinatie van al het bovenstaande. 

WE LOVE

OUR PRINTGEAR

HEIDELBERG XL75 - 5 - L

HEIDELBERG CD 102 - 5 - L

HEIDELBERG SM 52 - 4

HEIDELBERG "WINDMILL" LETTERPRESS

HEIDELBERG CYLINDER LETTERPRESS

HP INDIGO 7900

KONICA MINOLTA BIZHUB 1100

HP LARGE FROMAT