Image

studio

 

creative & precise

Alles voor de inkt!

De studio is een belangrijke afdeling bij Aeroprint. Al het werk dat gedaan moet worden voordat het daadwerkelijke drukken kan beginnen wordt bij Aeroprint in huis gedaan.

En dit is ook de plek waar creativiteit tot leven komt. Denk aan verpakkings-ontwerp, vouwwijzen en de voorbereiding van bestanden voor onze bijzondere print technieken. Witte- en transparante inkt op de digitale HP Indigo pers, prägen, embossing, foliedruk en letterpress.

We weten exact hoe onze offset persen en digitale printers de kleuren afdrukken. We weten hoe ze zich gedragen en we weten dus ook wat we moeten doen om de kleurweergave te maximaliseren.

Image
Image
Image

Kleur, Kleur, Kleur

We werken volgens de ISO 12947 standaard dus kunnen we de kleurweergave al in de studio goed voorspellen. Zelfs op speciale ongestreken papiersoorten.

Indien nodig maken we speciale puntverbredings-curven op de papiersoort van uw keuze om een optimaal drukcontrast te bereiken. Door speciale ICC profielen toe te passen voor papier-pers-inkt combinaties zijn we in staat de maximale kleurweergave te realiseren op het gekozen papier.

We beschikken over een steeds groter wordende bibliotheek van profielen die we kunnen inzetten voor uw papierkeuze. Papier zoals Gmund, Multidesign en Munken zijn reeds geprofileerd en klaar voor uw ontwerp!